Domov
o nas
Storitve
Izdelki
Kontakt
Novosti


Dobrodošli na našo novo domačo stran!

Avtomatizacija proizvodnje,projektiranje,izdelava,montaža ,servis

Zahvaljujemo se vam za obisk naše nove spletne strani. V sklopu ažurnega poslovanja vam ponujamo priložnost, da ostanete v stiku z našim podjetjem in našo ponudbo. Nov sistem za upravljanje z vsebinami nam bo omogočil, da boste nenehno na tekočem.

Inovativnost,strokovnost,znanje

Vmes smo dosegljivi na telefonski številki 031 758 989 ,04 510 27 90. Z veseljem pričakujemo vaš klic. Dosegljivi smo tudi preko elektronske pošte na naslovu:info@avtomatizacija-koblar.si.,fax-059949175

V kolikor niste seznanjeni z našim podjetjem in ste z nami prvič vzpostavili stik preko spleta: veselimo se vašega klica! Prosimo, seznanite nas z vašimi potrebami in vprašanji in z veseljem vam bomo pomagali.

Menimo, da bi morali poznati nekaj naših osnovnih podatkov: naše podjetje je bilo ustanovljeno l.2001, vse od takrat pa ponujamo izjemne izdelke in storitve . Usposobljeni smo za področje avtomatizacije proizvodnih procesov. Naše stalne stranke še posebej cenijo strokovnost,inovativnost,skrbnost in prijaznost. V kolikor nas želite obiskati, nas najdete na naslovu: Dašnica 139, Železniki.

Pozornost,prijaznost,urejenost,samospoštovanje

Top